WAT MAAKT ONS ANDERS?

DE FOUNDATIon

Wat begon met de hashtag # IKBENHETZAT van Dusty Gersanowitz is nu een ware beweging geworden! Gedreven door inspiratie en  motivatie en doordrongen van de noodzaak hiervan, zet de Dusty Foundation zich in voor het bijstaan van slachtoffers van LHBTI+geweld in heel Nederland en ondersteunen wij projecten die geweld tegen de regenbooggemeenschap aankaarten en hiertegen stelling nemen .  De strijd is nog niet gestreden maar door goede samenwerking, menselijkheid én professionaliteit zetten wij ons samen in voor een gelijkwaardige, eerlijke en vooral veilige samenleving voor iedereen!


haar naam is Dusty

Ze is het zat! dat mag duidelijk zijn. Na de zoveelste aanval op twee hand-in-hand lopende LHBTI+  jongens in Arnhem,  met een betonschaar nota bene, liep de emmer over en ging Dusty Gersanowitz  de strijd aan met de hashtag #IKBENHETZAT! Na een filmpje op Facebook en YouTube ontstond er een golfbeweging  die de LHBTI+ gemeenschap bij elkaar bracht, en waar nu ook de Dusty Foundation uit voortgekomen is.

De fotograaf en de voorzitter

Samen maken we een vuist tegen geweld!

Fotograaf Anton de Bruin wil met zijn foto's een gezicht aan de hashtag #IKBENHETZAT! Hij geeft met zijn foto's tentoonstellingen  door het hele land om bewustzijn te creëren over antiregenbooggeweld en zijn bijdrage te leveren om het tij te keren.

Bas Kortekaas is de voorzitter en oprichter van de Dusty Foundation en het brein achter het idee om projecten zoals die van Anton te ondersteunen en goede hulp te bieden aan slachtoffers van anti LHBTI+ geweld.

Rob van der Walle , secretaris                  Maurtis van Aalst, donateursconsulent             Henny Hofstede. penningmeester

Raymon Donk, IT-coördinator                  Bianca de Graaf, evenementencoördinator                    Daniel Benhayon, jurist

DONEREN?